Baca Zikir Ini 100 Kali Agar Dilindungi Daripada Sebarang Bentuk Kejahatan Dalam Perniagaan

Baca Zikir Ini 100 Kali Agar Dilindungi Daripada Sebarang Bentuk Kejahatan Dalam Perniagaan. Zikir yang mengandungi pujian dan menambahkan keyakinan kepada Allah yang satu.

Bila berzikir, kita membaca sesuatu ayat suci berulaangkali dalam jumlah tertentu, agar dengannya kita seolah-olah merayu dan memohon agar Allah mendengar rayuan kita itu.

Insya Allah, Dia Maha Mendengar dan Maha Berkuasa. Seluruh alam ini adalah milikNya dan dalam gengamannya.

Baca Zikir Laa ilaha illallahu wahdahu laa syarikalahZikir 100 Kali Agar Dilindungi Daripada Sebarang Bentuk Kejahatan Dalam Perniagaan
Sumber : IG Ustazah Asma Harun

Zikir Laa ilaaha illallahu wahdahu laa syarikalah 100 Kali dalam rumi


Laa ilahaa illallahu wahdahu laa syarikalah
Lahulmulku walahulhamdu 
Wahuwa 'ala kullisayy in qadir

Maksudnya:

Tidak ada Tuhan yang berhak disembah selain Allah yang Maha Esa, tidak ada sekutu baginya. Miliknya kerajaan dan baginya segala puji dan Dia Maha Kuasa atas segala sesuatu.

Cara amalan;

Baca 100 kali selepas setiap kali solat

Semoga bermanfaat. Kita baca, amalkan dan yakin apa yang kita zikirkan. Allah Maha Melihat. Semoga Allah SWT menjauhkan kita dari segala bencana dan kejahatan.   
#Penafian:❤:
Gambar, artikel ataupun video yang ada di dalam blog ini ada sesetengahnya yang diambil dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya di Contact Me. Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan persekitaran, pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

Post a Comment

Previous Post Next Post
"

Connect With us

"
close